Потресаващи разкрития от свидетели по делото за убийството на брокера Теодора

...
Потресаващи разкрития от свидетели по делото за убийството на брокера Теодора
Коментари Харесай

Двама пренесли трупа на брокера Теодора Бахлова в бидон, без да знаят какво има вътре

Потресаващи разкрития от очевидци по делото за убийството на брокера Теодора Бахлова: 

Отсъстващ правосъден заседател наложи днешното дело против Станимир Рагевски да се отсрочи за идващите дни. Подсъдимият е с обвиняване за две умишлени убийства, владеене на нелегално оръжие, муниции към него и наркотични субстанции за разпространяване.

Делото трябваше да продължи по общия ред с разпит на очевидци, а призовки са били изпратени на повече от 10 души. 

Двама от призованите очевидци - Кольо Георгиев и Тодор Огнянов, си спомнят, че до момента в който разкопават тротоар, с цел да бъдат положени кабели на електропреносното сдружение в Бургас, се били извикани от Рагевски, с цел да смъкват бидон от отсрещна кооперация. Срещу тази услуга упрекнатият в двете умишлени убийства им е дал 20 лв.. 

" Ние двамата сме свалили бидона, в който по-късно разбрахме, че е имало мъртвец. Въобще не го познаваме този човек, той е обвиняем в този момент, по време на разпитите разбрахме какво е направил и по тази причина сме призовани като очевидци ", разясняват те, представени от.

Станимир Рагевски е обвиняем за умишлените убийства на брокера на недвижими парцели Теодора Бахлова на 29 октомври 2020 година, на строителния служащ Юмер Мехмед на 4 август 2021 година, както и за това, че при двете убийства е употребявал нелегално притежаван револвер Макаров със заличени номера и боеприси към него. Освен това, е имал и наркотични субстанции за разпространяване - коноп и кокаин.

Заседанието в Окръжния съд е планувано за на следващия ден в 10:00 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР